Оказион


ГАРАНЦИЯ RENAULT ОКАЗИОН

Повечето от автомобилите, в зависимост от техните възраст и пробег, автомобили продавани под марката „RENAULT ОКАЗИОН” се продават с застраховка "Гаранция Renault Оказион", която може да бъде:

ЗАВОДСКА ГАРАНЦИЯ

Това са автомобили, които са все още в покритието на заводската гаранция.

Гаранционно покритие: PLATINIUM

Гаранция: 12 месеца, до 20 000 км

Гаранция:  6 месеца, до 10 000 км
Този вид гаранция е с покритие според условията на Анекс 1

Гаранционно покритие: GOLD

Гаранция: 12 месеца, до 20 000 км

Гаранция: 6 месеца, до 10 000 км
Този вид гаранция е с покритие според условията на Анекс 2

Гаранционно покритие: SILVER

Гаранция: 12 месеца, до 20 000 км

Гаранция: 6 месеца, до 10 000 км
Този вид гаранция е с покритие според условията на Анекс 3

Всички видове гаранционни покрития имат валидност и за континентална Европа в рамките на 60 дни за 12 месечната гаранция и 30 дни за 6 месечната гаранция. (При извършване на ремонт в чужбина в официален сервиз се изисква копие от ремонтната поръчка и фактура, доказваща извършената работа (разходи за вложения труд и материали) и идентифицращи автомобила по неговия идентификационен номер, момента на извършване на ремонта (дата и пробег в километри)).

 
ПЪТНА ПОМОЩ

Всички автомобили, които се продават със застраховка „Гаранция Renault Оказион“, ползват безплатна Пътна Помощ 24 от 24 часа на денонощие и 7 от 7 дни в седмицата. Време за пристигане на Пътната помощ е до 30 минути за населени места и 60 минути извън тях. Услугата "Пътна помощ" осигурява осигурява бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашия автомобил. Сервизните автомобили и механиците на „Пътна помощ” покриват над 6000км. от главните и второстепенните пътища на България.

Всички автомобили на на Пътната помощ са оборудвани с GPS системи, което повишава качеството на предлаганите услуги. Механиците от пътна помощ разполагат със съвременни инструменти, с които ще направят всичко възможно да отстранят повредата на автомобила Ви на място и Вие да можете да продължите пътуването си. При тежки повреди, вследствие на които автомобила е обездвижен, дефектиралия автомобил се транспортира до най-близкия оторизиран сервиз на Renault/Nissan.

24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, навсякъде в България, необходимо е само да се обадите на 0700 13 313 (на цената на един градски разговор).